Pagina's

zondag 18 maart 2012

Het vervolg van de logies

Hallo iedereen!

Beetje later dan voorzien, ga ik jullie onze verdere logies bekend maken. We zijn vooral aan het plannen voor onze trouw. De dj, de trouwringen en het vervoer zijn al in orde voor onze trouw. Een fotograaf zal deze maand ook nog geboekt worden. Alles loopt goed en ons geplande budget doet het ook prima. Jammer dat de dollar achteruit gaat, waardoor we voorlopig niet verder boeken.

In mijn vorige bericht ben ik gestopt bij Death Valley. Onze volgende verblijfplaats is Las Vegas! Hier hebben we vrij vlug geboekt, omdat er in januari superdeals waren voor bepaalde hotels. We hebben het hotel Luxor geboekt voor 3 dagen/2 nachten aan de prijs van 127,96 USD of 96,31 euro (koers eind januari). Het ontbijt is niet inbegrepen. Hopelijk is het hotel even mooi zoals op de foto's.

De voorkant van hotel Luxor
Het zwembad
Pyramid room

Een upgrade van onze hotelkamer zullen we ginder zien. Blijkbaar als je op huwelijksreis bent, krijg je al gemakkelijker een gratis upgrade als de kamer ons niet zou bevallen.

Na Las Vegas reizen we verder naar Zion. We slapen hier een nachtje in het Zion Park Motel aan de prijs van 94,75 USD of 71,32 euro (koers eind januari). Onze kamer bevat een king bed, frigo, airco, tv, telefoon, gratis internet en er is een buitenzwembad. Helaas is er geen ontbijt, maar ze hebben hier ook talrijke restaurantjes.


King Room


S'avonds rijden we verder naar het mooie Bryce Canyon. We slapen een nachtje in Bryce Canyon Pines voor 116,76 USD of 87,88 euro (koers eind januari). Jammer genoeg waren de goedkopere hotels al volgeboekt. Op onze kamer is er gratis internet, tv, telefoon, airco,... Het hotel beschikt over een buitenzwembad, jacuzzi en restaurant. Ontbijt zullen we zelf nog moeten kopen, maar er is een winkeltje waar we onze boodschappen kunnen doen.

De hotelkamer

Bryce Canyon

Na onze Bryce vertrekken we later op de dag naar Capitol Reef. We hebben geboekt voor een nacht in Austin's Chuckwagon. We betalen voor een nacht 53,90 USD of 40,57 euro. Dit is de goedkoopste nacht dat we tot nu toe hebben kunnen boeken. We hebben een tv en er is een zwembad. Die badpakken gaan toch goed van pas komen...

De kamer
Voorlopig ga ik hier stoppen. Tot de volgende blog!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten