Pagina's

maandag 15 oktober 2012

Dag 22: Disneyland here we come

Zondagochtend 30 september verlaten we het hotel en rijden vlug door om naar Disneyland te rijden. Zondag belooft een drukke dag te worden in het park. Disney is reeds om 8u en tot middernacht open. De zon is al volop aan het schijnen en het gaat nog eens lekker warm worden, zo'n 35 °C.

Om 7.50u staan we al aan het juiste pad om de eerste attractie op te lopen, namelijk the big thunder mountain. En het lukt ons zeer goed, want we zijn de eerste en zitten helemaal vooraan. De volgende attracties komen aan zijn beurt: Finding Nemo, Buzz Lightyear, Pirates, Snow White, Alice in Wonderland, Toad of zoiets, Winnie the pooh, Captain EO, Space Mountain, Splash Mountain, kano adventure (alleen Tom), Haunted Mansion. Al redelijk wat bezocht en om 14u verlaten we het park om nog inkopen te halen in de walmart.

Om 15u rijden we door naar onze villa. Wow, wat een comfort. Zwembad, hot tub, sauna, jacuzzi, pooltable, grote tv, grote bedden, vaatwasmachine,....

We relaxen nog wat in de villa en rijden rond 18u terug naar Disney. We doen nog een paar attracties, o.a jungle cruise en pirates. Om 21.30u is het tijd voor fantasmic, een wondermooie show op het water. Erna volgt het vuurwerk. Fantastisch om te zien!!

We blijven tot middernacht en gaan nog naar It's a small world. Moe maar voldaan, verlaten we het park richting bedje in de villa. Slaapwel iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten