Pagina's

maandag 15 oktober 2012

Dag 24: Mickey's not so scary halloween party

Op dinsdag 2 oktober gaan we naar Mickey's not so scary halloween party. We hebben weer wat langer geslapen en plaatsen ons nog wat aan het zwembad. Het is al wat minder warm, maar toch nog 32 C°.

Vanaf 15u mogen we binnen in het Disneylandpark en om 18u begint de halloweenparty. Om 17.45u komen we aan in het park. Er is redelijk wat volk. We krijgen een polsbandje met de datum heel stevig vastgemaakt. Na de controle kregen we elk een zakje om onze snoep hier in te verzamelen.

Overal staat er personeel te controleren of je een halloweenbezoeker of een overdagbezoeker bent. Tom had zondag "just married" badges gaan halen in Disney en we hebben ze voor deze gelegenheid aangedaan. Uiteraard vele felicitaties van het personeel gekregen. Dat hoort er nu bij hé.

Eerst zijn we nog een paar attracties gaan doen en pas een uurtje later zijn we begonnen met trick or treat. Onze avond was een voltreffer en we halen bijna 3 kg snoep op. Dit moet wel weer meekunnen naar België hé. We eten zelf wel nog een beetje van de snoep.

De snoep vult niet en we gaan nog een pasta "chicken alfredo" eten. Dit was superlekker!!

Om 22u is het vuurwerk begonnen. Heel veel volk en niet zo'n goeie plaatsen om de lichtshow op het kasteel te bezichtigen. Na het vuurwerk blijven we nog in het park tot na 23u.

In de villa aangekomen is het reeds middernacht. We vonden halloween wel leuk, maar 1 keertje is genoeg voor ons.

Slaapwel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten