Pagina's

donderdag 20 september 2012

Dag 10: In Zion National Park

Na onze lange fuifnacht, was het zeer pijnlijk om vroeg op te staan. Het was immers al 5u als we pas gingen slapen. Piep piep zegt de wekker en het is al 9.30u op dinsdag 18 september. Het was een zeer korte nacht, maar we vlieger er direct in. Vlug douchen, koffers weer inpakken en we verlaten Las Vegas. Overdag ziet Las Vegas er helemaal niet mooi uit, maar in het donker hebben we wel onze ogen opengetrokken.

Anyway, we verlaten Las Vegas en zetten onze rit verder naar Zion National Park. We rijden nu ook naar Utah, waar we 8 uur tijdsverschil hebben met België. Een uurtje minder slaap voor ons. Onderweg stoppen we nog even bij de WalMart om broodjes, cake en een souvenir te kopen. Ik eet nog een kalkoenbroodje van de Subway.
 

Rond 16u komen we aan in Zion.
 
We gaan vlug inchecken in ons hotel, dumpen de koffers en vertrekken met de shuttlebus naar het Zion Park. Er is nog heel veel volk en nemen vlug de 2de shuttle om naar boven te rijden tot om naar de river walk te gaan. Het is een korte wandeling van 2,5 km heen – en terug. We nemen wat foto’s en onderweg komen we al dieren tegen.




 
Zelfs een eekhoorn kwam gewoon poseren bij mij. Ze zijn totaal niet bang van de mensen. Het was goed duidelijk dat ze graag eten krijgen van stomme mensen.


Na de wandeling nemen we de shuttle terug en stoppen nog aan alle view points om wat foto’s te nemen.


Rond 20u zijn we terug in ons hotel en gaan we nog iets eten in het restaurant ernaast. We krijgen hier heuse glazen drank. We kiezen om eens BBQ ribs te eten en het heeft ons heel goed gesmaakt. Als dessert hebben we gekozen voor de cobbler. Dat is een gebak met frambozen, slaagroom en ijscréme. Ook dit was superlekker. En we hebben geluk, want er is live muziek in de bar. Heel leuke country. Rond 23u komen we terug op de kamer en gaan we meteen slapen voor een volgende verhuis. Slaapwel iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten