Pagina's

maandag 17 september 2012

Dag 7: It's A Death Valley

Deze ochtend (zaterdag 15 september) dacht ik dat er een aardbeving was in ons hotel. Wat een lawaai in de gang! Tom slaapt door alles goed door, maar ik kan weer niet goed slapen. We blijven wat langer slapen en gaan vervolgens ontbijten in het hotel. Voor de eerste keer zit er een ontbijt inbegrepen in het hotel. Lol, het ontbijt stelt hier ook al niet veel voor. Er liggen overgesuikerde donuts, bagels, toast, confituur, boter, 1 soort yoghurt en wat vieze ontbijtgranen. We eten wat toast en spoelen alles door met de koffie.

We verlaten het hotel om 10.30u en rijden nog naar een uitzichtpunt van de Sierra Nevada om wat foto’s te nemen.

 
Hierna rijden we door naar Lone pine. Het is inmiddels 13.30u en gaan iets eten in The Pizza Factory. Ik kies een western BBQ chicken pizza en Tom een Meatlover. We hebben niet zo een grote honger en kiezen voor het mini formaat en met nog twee broodjes erbij.
Na onze maaltijd kopen we nog wat fruit, groenten, ijs en kokoskoekjes in de plaatselijke supermarkt. Tom heeft hier een mooie autoroute gepland, namelijk de Movie Road in Alabama Hills. Hier zijn veel films opgenomen. De locatie is dan ook fantastisch om te zien.







Zelfs Teddy heeft zijn eigen kortfilm op de Movie Road.


We zijn hier een langere tijd gebleven dan voorzien. Het was reeds bijna 17u en moesten voor de zonsondergang in Stovepipe Wells – Death Valley zijn. Onderweg nemen we nog een paar foto’s van het mooie uitzicht.


Het is bijna 18.30u en het is 100 F!


Tegen 19.15u arriveren we in Stovepipe Wells. Het is hier nog warmer, zo'n 105 F of 41 C°. De hitte is hier niet te doen voor mij. Iets eten lukt ook niet met deze hitte. Onze kamer heeft internet, maar werkt niet. Gelukkig is er airco, maar maakt vreselijk veel lawaai. Rond 22u gaan we nog naar de sterren kijken. We hebben allebei nog nooit zo een mooie sterrenhemel gezien. Morgen gaat een zeer drukke dag worden en ik zeg jullie allen slaapwel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten